• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
YOIN US
Jongeren YOIN feesten mee met CONNECTED YOUNGSTERS

Op zondag 30 juni mochten wij als begeleidsters van jongeren van YOIN mee naar het NIDOS 18+ feest van CONNECTED YOUNGSTERS In Utrecht. Er lonkte voor iedereen een aantrekkelijk programma, dus we hadden er veel zin in!

Vol verwachting op weg

Via opstapplaatsen Nijmegen, Arnhem en Veenendaal gingen we met de jongeren op weg met de bus. Verwend met een goodie bag ‘ voor onderweg’ met allerlei leuke goodies en lekkere snackjes. Na een uurtje kwamen we in een prachtige omgeving richting Fort Voordorp.

Het welkom was warm en het enthousiasme straalde ons tegemoet. Een prachtige locatie! Mooie gedekte hoge tafels met schalen met de heerlijkste gebakjes. Met koffie, thee of een lekker drankje voor de jongeren. Mooi aangekleed allemaal, binnentuin en terras. Dat was zeker een relaxte landing!

Waar kan ik jou voor wakker maken?

Na een warm welkomstwoord dompelden we ons onder in een scala van activiteiten. Een speeddate, met een aantal leuke vragen zoals: Waar kan ik jou voor wakker maken? Maar ook diverse optredens. Eerst met rapper LA TETE, met onder andere het coole nummer ‘Het toekomstplan’ en leuke dansacts. En voor iedereen een lekker ijsje tussendoor.

connected-youngsters-30-juni.jpg


Door diverse leuke workshops en clinics werden ieders talenten naar boven gehaald: het maken van een rap, een fotoworkshop, het leren van voetbaltrucs, capoeira, henna zetten, slim omgaan met geld, karaoke, graffiti, en diverse gezelschapsspelen gegeven door de vijf leden van Connected Youngsters.

Samen volop in beweging

En na een verrassende Karaoke battle werden we uitgedaagd door een Eritrese band. Samen volop in beweging! En natuurlijk samen in gesprek, samen eten, samen chillen. Een dag vol bijzondere ontmoetingen met als dank een prachtig graffiti werkstuk voor ‘ de grote baas’ van NIDOS.

Het was werkelijk een feestje om dit met de jongeren van YOIN mee te mogen maken. Het werd voor ons zo een bijzonder mooie zondag.

connected-youngsters-fb-pagina.jpg

Carla en Roos
twee enthousiaste YOIN-begeleidsters.