• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
YOIN US
Wil je woonbegeleider worden bij YOIN? Kom ons dan ontmoeten op 26 september!

Onze jongeren, die zonder hun gezin naar Nederland zijn gevlucht, verdienen woonbegeleiders die ze met liefde helpen om in Nederland een bestaan op te bouwen. Zij verdienen woonbegeleiders die blij worden van de jongeren en graag ook zelf van hen leren. Zet jij uitdagingen om in kansen en voel jij je thuis in een diverse omgeving waarin verschillen worden benut? Ben jij benieuwd wat het werk precies inhoudt? Dan ontmoeten wij jou graag op 26 september!
In verband met onze toekomstige huizen in de Achterhoek zijn we met name op zoek naar enthousiaste woonbegeleiders in deze regio.

Wat kan je van deze bijeenkomst verwachten?

We verwachten een leuke en interessante bijeenkomst met jongeren, collega’s en mensen die interesse hebben om bij ons te werken.

De jongeren die bij ons wonen vertellen je dan alles over hun bijzondere woonplek. Ook delen onze collega’s graag verhalen over hun veelzijdige werk. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Aan het einde van de bijeenkomst heb je een beter beeld gekregen van wat woonbegeleider zijn bij YOIN inhoudt. En misschien kies je er dan voor om bij ons te solliciteren.

YOIN in het kort: Jonge alleenstaande vluchtelingen laten meedoen

YOIN biedt alleenstaande minderjarige vluchtelingen in Gelderland opvang en begeleiding. Jongeren van gemiddeld 16 jaar en ouder, met verschillende achtergronden en in verschillende woonvormen. Wij gunnen elke jongere een fijne plek om op te groeien. In een gewoon huis, in de buurt, met gewoon school en een baantje, sport en sociale contacten in de buurt. ‘Meedoen’ is ons motto, met zoveel mogelijk betrokken mensen, diversiteit, gebundelde kracht en energie. Hoe we dat doen? Dat zie je in deze video: https://youtu.be/kqLD5hlp47w

Ben je er op 26 september bij? Gezellig!

Meld je dan aan bij Koen Koenders, via k.koenders@entrealindenhout.nl. Je krijgt dan van Koen te horen op welke locatie deze bijeenkomst plaatsvindt. Eerst even met hem bellen voor meer informatie? Dat kan via 06-12067564.

Mocht je je aangemeld hebben en toch niet kunnen komen, dan hoort Koen dit graag.


Meer informatie over werken als woonbegeleider bij YOIN

Wil je als woonbegeleider bij YOIN bijdragen aan die fijne, gewone plek? Contractmogelijkheden variëren van 24 tot 36 uur per week, mogelijk met wissel- en slaapdiensten. Jouw salaris valt in schaal 7 van CAO Jeugdzorg (€2.487,72 tot €3.555,32 op basis van 36 uur). We verwachten van je dat je Nederlands praat en schrijft en het liefst nog 1 of meer vreemde talen, zoals Dari, Arabisch of Tigrinya.

Daarnaast is een relevante mbo-opleiding belangrijk, maar wij investeren ook graag in jou. YOIN is onderdeel van jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout en biedt daarmee legio leer- en ontwikkelkansen. Dus wil je de overstap maken vanuit een andere sector?

We maken graag kennis met je!