• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
YOIN US

Ga jij met Luwam op zoek naar een leuk baantje?

Begeleider minderjarige vluchtelingen

Jij laat minderjarige vluchtelingen meedoen

Elke dag zoeken minderjarige vluchtelingen een nieuw veilig bestaan in Nederland. Jonge mensen, zonder ouders of familie, met een lange en spannende reis achter de rug. Wij gunnen elke jongere een fijne plek om op te groeien. Gewoon, met de best mogelijke opvang en begeleiding. In een gewoon huis, in de buurt, met gewoon school of een baantje, en gewoon meedoen met sport en de dingen in de buurt. Wij willen dat zij kunnen meedoen in een Nederland dat we samen delen. ‘Meedoen’ is ons motto, met zoveel mogelijk betrokken mensen, diversiteit, gebundelde kracht en energie. Doe jij met ons mee?

YOIN is op zoek naar jou

Onder de naam YOIN bieden wij alleenstaande minderjarige vluchtelingen opvang en begeleiding. Jongeren van 16 jaar tot 18 jaar en ouder, met verschillende achtergronden en in verschillende woonvormen. Veerkrachtige jongeren die hun eigen familie en sociaal netwerk moeten missen. Hoe de jongeren ook wonen, jij bent er voor de plezierige leefsfeer én de professionele begeleiding. Cultuursensitief. We verwachten dat je Nederlands praat en schrijft en het liefst nog 1 of meerdere vreemde talen zoals Arabisch of Tigrinya.

Doe je mee?

Een relevante MBO opleiding is belangrijk, maar wij investeren ook graag in jou. YOIN is onderdeel van jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout en biedt daarmee legio leer- en ontwikkelkansen. Dus ook als je de overstap zou willen maken vanuit een andere sector maken we graag kennis met jou. Wij kijken vooral naar de mogelijkheden!

Vind je het leuk om met jongeren te werken? Vind je het een uitdaging om lastige situaties op een positieve manier op te lossen? Wil je werken in een zelfsturend team, met wisseldiensten, en samen met ons jongeren op weg helpen hun leven in Nederland verder op te bouwen? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je dan ook van harte uit om te reageren.

YOIN us!

Het gaat bij deze functie Begeleider om de cao-functie Jeugdzorgwerker D, schaal 7, minimaal € 2.298,94 en maximaal € 3.285,52 o.b.v. 36 uur per week. Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan verlengd worden. Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is wel een voorwaarde.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur ons dan jouw CV en motivatie graag o.v.v. vacaturenummer 2021-096 alvast insturen via onderstaande button. We ontvangen je met open armen.

Heb je nog vragen over de functie of de werkzaamheden? Voel je welkom en bel met Ilse Hannink, werkbegeleider YOIN, telefoon: 06-51214682 of Monique Parvin, coördinator van YOIN, telefoon: 06-12369459. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Solliciteer direct


Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Velden met een * zijn verplicht