• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Contact

Fiets jij samen met Shewit naar het station?

Begeleider minderjarige vluchtelingen
- reageer vóór 17 maart 2020 -

Jij laat minderjarige vluchtelingen meedoen

Elke dag zoeken minderjarige vluchtelingen een nieuw veilig bestaan in Nederland. Jonge mensen, zonder ouders of familie, met een lange en spannende reis achter de rug. Wij gunnen elke jongere een fijne plek om op te groeien. Gewoon, met de best mogelijke opvang en begeleiding. In een gewoon huis, in de buurt, met gewoon school of een baantje, en gewoon meedoen met sport en de dingen in de buurt. Wij willen dat zij kunnen meedoen in een Nederland dat we samen delen. ‘Meedoen’ is ons motto, met zoveel mogelijk betrokken mensen, diversiteit, gebundelde kracht en energie. Doe jij met ons mee?

YOIN is op zoek naar jou

Onder de naam YOIN bieden wij alleenstaande minderjarige vluchtelingen opvang en begeleiding. Jongeren van 16 jaar tot 18 jaar en ouder, met verschillende achtergronden en in verschillende woonvormen. Veerkrachtige jongeren die hun eigen familie en sociaal netwerk moeten missen. Hoe de jongeren ook wonen, jij bent er voor de plezierige leefsfeer én de professionele begeleiding. Cultuursensitief. We verwachten dat je Nederlands praat en schrijft. En het liefst nog 1 of meerdere vreemde talen zoals Arabisch of Tigrinya. En dat je minimaal een MBO opleiding hebt op het gebied van agogisch of maatschappelijk werk.

Doe je mee?

Vind je het leuk om met jongeren te werken? Heb je een afgeronde MBO-opleiding? Vind je het een uitdaging om lastige situaties op een positieve manier op te lossen? Wil je werken in een zelfsturend team, met wisseldiensten, en samen met ons jongeren op weg helpen hun leven in Nederland verder op te bouwen? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je dan ook van harte uit om te reageren.

YOIN us!

Het gaat bij deze functie Begeleider om de cao-functie Jeugdzorgwerker D, schaal 7 van minimaal € 2.298,94 en maximaal € 3.285,52 en een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Deze kan verlengd worden. Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is wel een voorwaarde.

Vul het sollicitatieformulier is en vermeldt het vacaturenummer 2020-021.

We ontvangen je met open armen.

Heb je nog vragen over de functie of de werkzaamheden? Voel je welkom en bel met Monique Parvin, coördinator van YOIN, telefoon 088 356 15 87, zij beantwoordt graag jouw vragen.


Solliciteer directIk heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Velden met een * zijn verplicht