• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
YOIN US
Doe met ons mee

Buren, buddy’s sportclubs, scholen, kennissen, wijkagenten en wijkteams. Iedereen draagt een steentje bij om samen de weg te vinden. Ook de scholen in Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen en Wageningen hebben hun deuren geopend en de docenten op de Internationale Schakel Klassen (ISK) helpen de jongeren sprongen vooruit in de Nederlandse taal.

Help ons mee

Werk jij bij een gemeente, woningbouwvereniging, of school? Of ben je begeleider, gezinshuisouder, goede buur of vrijwilliger? Wij kunnen het niet alleen. YOIN heeft een sterk netwerk nodig om meer dan 200 jongeren goed op te vangen en mee te laten doen. Nieuwe gemeentes en organisaties die zich bij ons netwerk aansluiten, zijn altijd welkom.

Ook met de dingen die op het eerste oog misschien wat kleiner lijken, zijn we ontzettend geholpen. Heb je bijvoorbeeld nog een bank of bed op zolder of een wielrenfiets in de schuur staan? Die kunnen we ontzettend goed gebruiken!

Doe mee met YOIN! We nodigen je van harte uit de kracht van het meedoen te laten zien. Bel 088 356 20 00 of mail  yoin@entrealindenhout.nl

Samen helpen en verbeteren

YOIN werkt samen met andere organisaties. Om samen hulp te kunnen bieden aan jongeren die alleen gevlucht zijn naar Nederland én om die hulp samen steeds beter te maken. Zo werken we onder andere samen met:

  • Nidos:  voert als onafhankelijke (gezins)voogdij-instelling, op grond van de wet, de voogdijtaak uit voorjongeren die alleen naar Nederland zijn gevlucht. En is onze opdrachtgever voor deze opvang en begeleiding van onze jongeren .
  • SAMAH: bevordert de participatie en positie van alleenstaande, minderjarige asielzoekers van 12 tot 25 jaar
  • Buddy to Buddy: verbindt nieuwkomers aan stadsgenoten aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses.
  • Leger des Heils: biedt dagbestedings- en arbeidsintegratieprojecten, waarmee jongeren leren in een fijne, veilige omgeving. Zodat ze daarna kunnen doorstromen naar een passende plek in de maatschappij.
  • Vluchtelingenwerk Nederland: maakt werk van een humaan vluchtelingenbeleid.
  • Pharos: zet zich in voor een zorgsysteem dat voor iedereen toegankelijk is.
  • Jeugdgezondheidzorg: de gezondheidszorg voor kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar. De JGZ volgt hun ontwikkeling en heeft als doel dat zij zo gezond en veilig mogelijk opgroeien.
  • Inburgeringsteams van diverse gemeentes: helpen jongeren en andere mensen die voor een lange tijd in Nederland komen wonen bij het leren van de Nederlandse taal en het weten van hoe de samenleving in elkaar zit.

Heb je een vraag over YOIN of zoek je hulp?

Een vraag over YOIN?
Bel 088 356 20 00 of mail naar yoin@entrealindenhout.nl

Zoek je hulp?
Bel het Entreeteam: 088 356 30 00, mail naar het Entreeteam via entreeteam@entrealindenhout.nl of vul het contactformulier in.

Word je door YOIN begeleid en heb je vragen?

Met jouw persoonlijke vragen kun je het beste bij je begeleider terecht. In crisissituaties kun je buiten kantoortijd de bereikbaarheidsdienst bereiken via 088 356 30 01

Pers en publiciteit

YOIN is onderdeel van entrea lindenhout
Heijenoordseweg 1
Postbus 332 6813 GG Arnhem
6800 AH Arnhem

Voor pers en publiciteit: communicatie@entrealindenhout.nl.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht