• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Contact
Contact

Heb je een vraag over YOIN?

Bel naar het telefoonnummer 088 356 20 00. De receptie van entrea lindenhout, waar YOIN onderdeel van is, helpt je graag op weg naar de persoon die jouw vraag kan beantwoorden.

Je kunt je vraag ook mailen naar yoin@entrealindenhout.nl of stellen via onderstaand contactformulier.

Zoek je hulp (voor iemand)?

Bel met het Entreeteam via het telefoonnummer 088 356 30 00, mail hen via entreeteam@entrealindenhout.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Word je begeleid door YOIN en heb je vragen?

Met jouw persoonlijke vragen kun je terecht bij je begeleider. In crisissituaties kun je buiten kantoortijden de bereikbaarheidsdienst bereiken via het telefoonnummer 088 356 20 00.

Pers en publiciteit

Voor vragen op het gebied van pers en publiciteit kun je terecht bij de afdeling Communicatie. Stuur hiervoor een mail naar communicatie@entrealindenhout.nl


Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht
 

Help ons mee

Werk jij bij een gemeente, woningbouwvereniging, of school? Of ben je begeleider, gezinshuisouder, goede buur of vrijwilliger? Wij kunnen het niet alleen. YOIN heeft een sterk netwerk nodig om meer dan 250 jongeren goed op te vangen en mee te laten doen. Nieuwe gemeentes en organisaties die zich bij ons netwerk aansluiten zijn altijd welkom.

Ook met de dingen die op het eerste oog misschien wat kleiner lijken zijn we ontzettend geholpen. Heb je bijvoorbeeld nog een bank of bed op zolder of een wielrenfiets in de schuur staan? Die kunnen we goed gebruiken!

We nodigen je van harte uit de kracht van het meedoen te laten zien. Bel hiervoor naar 088 356 20 00 of mail naar yoin@entrealindenhout.nl.