• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
YOIN US
Onze jongeren komen van ver

Weinig mensen realiseren zich dat onder de vluchtelingen die naar Europa en naar Nederland komen, zich ook kinderen en jongeren bevinden. Kinderen en jongeren die van ver komen en een vaak lange en onvoorstelbare reis achter de rug hebben. Zonder ouders of bijvoorbeeld een oom, tante of ander familielid. Stel je voor hoe dat is...

Stel je voor...

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/p4kAOb_cbw4?controls=0Deze jongeren verdienen de best mogelijke opvang en begeleiding. Waarin ze van zichzelf, maar tegelijk ook van iemand zijn. Iemand bij wie ze fijn kunnen wonen en iemand door wie ze goed begeleid worden. Die opvang en begeleiding geven wij aan onze jongeren.

Waar onze jongeren vandaan komen

De jongeren die wij begeleiden komen van over de hele wereld. De plek waar de meeste kinderen en jongeren vandaan komen, kan per dag verschillen. Op de website van het Nederlands Jeugd Instituut staan de actuele cijfers wat betreft het aantal en de herkomst van jongeren die alleen naar Nederland vluchtten.