• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Contact
Vacatures

Werken bij YOIN is meedoen

Bij YOIN zijn we deskundig en hebben we veel ervaring met jongeren en gezinnen die naar Nederland zijn gevlucht. Onze begeleiders en behandelaren zijn goed opgeleid op het gebied van jeugdhulpverlening of maatschappelijk werk.

De helft van onze collega’s heeft een niet-Westerse achtergrond, waarvan een deel zelf vluchtervaring heeft. Een aantal van deze collega’s is als alleenstaande minderjarige vluchteling naar Nederland gekomen en heeft zelfs bij ons gewoond. Deze collega’s sluiten met hun ervaringsdeskundigheid goed aan op de manier waarop onze jongeren en gezinnen de wereld ervaren.

Cultuursensitief werken vinden we heel belangrijk. We houden rekening met de waarden en normen van de jongeren en de gezinnen met wie we werken. En eigen verklaringen van en eigen oplossingen voor problemen zijn altijd onderdeel van de hulp die we bieden. Ook werken we traumasensitief - we houden we rekening met de gevolgen van vluchten.

Ga jij met veel plezier de uitdaging aan om jongeren hun kracht en toekomst in Nederland te laten ontdekken? We staan open voor contact met jou.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/EfXUW3bQTZQ?si=L8-Ur_GfX88sRCYp


We zijn benieuwd naar jou

Ook als er geen vacature naar je hart is, kun je misschien wel je plek bij ons vinden. We staan altijd open voor contact met mensen die graag bij ons willen werken. Een relevante opleiding is belangrijk, maar wij investeren ook graag in jou. We maken dus ook graag kennis met je als je de overstap zou willen maken vanuit een andere sector.

Onze cöordinatoren gaan graag met je in gesprek. Bel Monique Parvin via het telefoonnummer 06 12 36 94 59 of Jordi Dueck via het telefoonnummer 06 82 69 57 92. Je kunt ook een open sollicitatiebrief en je cv sturen naar hr@entrealindenhout.nl.

Wil je alvast meer weten over de functies waarin onze collega’s werken?