• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Contact
2 nieuwe leden en nieuwe voorzitter RvT

Egbert den Engelsman en Hind Darid versterken de Raad van Toezicht van entrea lindenhout, waar YOIN onderdeel van is. Zij volgen Ruud Coolen van Brakel en Monique Visser op. Ook heeft de Raad van Toezicht een nieuwe voorzitter.

Entrea 004 Jurriaan Huting

Per 1 januari 2023 is Onno de Zwart de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht geworden. Hij is al sinds 2021 lid van de Raad van Toezicht en kent entrea lindenhout dus goed. Als algemeen directeur van het Verwey-Jonker Instituut is hij in zijn dagelijks werk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie en is hij actief in het onderzoek en advisering rond maatschappelijke vraagstukken. Zo was hij betrokken bij onderzoeken naar de transformatie van jeugdhulp in verschillende gemeenten, de sociale basis en naar wijkteams. Zijn brede kennis van het sociaal domein en de spelers hierin brengt hij mee als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Entrea 006 Jurriaan Huting

Egbert Den Engelsman is in het dagelijks leven directeur bedrijfsvoering en vastgoed bij de ouderenzorgorganisatie IJsselheem. Hij trad 1 januari 2023 toe tot de Raad van Toezicht met zijn brede kennis van bedrijfsvoering in maatschappelijke organisaties. Hoe je als organisatie plekken kunt creëren waar specifieke doelgroepen zich thuis voelen, en waar ook de zorg voor hen goed kan verlopen, is zijn specialiteit en deskundigheid. Zijn aandachtsgebied in de RvT wordt, naast financiën en bedrijfsvoering, onder andere de te maken keuzes rondom onze huisvesting, dus de kantoorpanden en alle woonhuizen.

Entrea 005 Jurriaan Huting

Per 21 februari is Hind Darid benoemd als lid van de Raad van Toezicht. Zij is senior (organisatie)adviseur, strateeg en teamleider sociaal domein bij het organisatieadviesbureau & Van de Laar. Na haar rechtenstudie is Hind haar carrière gestart bij de Nederlandse Zorgautoriteit vanwege haar interesse in de ethische, medische, (mens)rechtelijke en economische dilemma’s en belangen in de gezondheidszorg. In 2016 maakte ze de overstap naar de lokale overheid. Daar heeft ze haar sporen verdiend in project- en programmaleiderschap in de versterking van jeugdzorg. Zo zorgde ze in de regio Helmond voor de totstandkoming van een inhoudelijke strategie (koersagenda) op het gebied van jeugdhulp, de bestuurlijke advisering, het verbeteren van de bestuurlijke en ambtelijke samenwerking tussen gemeenten en het versterken van de relatie met de aanbieders. In de Raad van Toezicht wordt zij, als rasechte verbinder, de sparring partner op het inhoudelijke gebied van jeugdzorg en inspraak.