• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
YOIN US
Woonbegeleider worden bij YOIN? Op 4 juli 2023 leren we je graag kennen

Onze jongeren, die zonder hun gezin naar Nederland zijn gevlucht, verdienen begeleiders die ze met liefde helpen om een nieuw, gewoon bestaan op te bouwen. Woonbegeleiders die met een glimlach als ambassadeur voor de jongeren staan. Zet jij uitdagingen om in kansen en voel jij je thuis in een diverse omgeving waarin verschillen worden benut? Dan ontmoeten wij jou graag op 4 juli 2023 van 17:30 uur tot 19:30 uur in het Postillion Hotel in Arnhem (Europaweg 25).

Een leuke en interessante bijeenkomst met jongeren en collega’s


De jongeren die bij ons wonen vertellen je dan alles over hun bijzondere woonplek. Ook delen onze collega’s graag verhalen over hun veelzijdige werk. Zodat jij een beter beeld krijgt van wat woonbegeleider zijn bij YOIN inhoudt.

Jonge alleenstaande vluchtelingen laten meedoen

YOIN biedt alleenstaande minderjarige vluchtelingen in Gelderland opvang en begeleiding. Jongeren van gemiddeld 16 jaar en ouder, met verschillende achtergronden en in verschillende woonvormen. Wij gunnen elke jongere een fijne plek om op te groeien. In een gewoon huis, in de buurt, met gewoon school of een baantje, sport en sociale contacten in de buurt. ‘Meedoen’ is ons motto, met zoveel mogelijk betrokken mensen, diversiteit, gebundelde kracht en energie. Hoe we dat doen? Dat zie je in deze video:

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/kqLD5hlp47w

Ben je er op 4 juli bij?
Meld je dan aan bij Ires Manuel (hr-adviseur), via i.manuel@entrealindenhout.nl. Eerst even met haar bellen voor meer informatie? Dat kan via 06 11 73 21 69.
Mocht je je aangemeld hebben en toch niet kunnen komen, dan hoort Ires dit graag.

Tot dan!

Meer over werken als woonbegeleider bij YOIN

Wil je als woonbegeleider bij YOIN bijdragen aan die fijne, gewone plek? Dan kan dat in Gelderland, onder andere in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Ede, Rheden en Wageningen. Contractmogelijkheden variëren van 24 tot 36 uur per week, mogelijk met wissel- en slaapdiensten. Jouw salaris valt in schaal 7 van CAO Jeugdzorg (€2.487,72 tot €3.555,32 op basis van 36 uur). We verwachten van je dat je Nederlands praat en schrijft en het liefst nog 1 of meer vreemde talen, zoals Dari, Arabisch of Tigrinya.

Daarnaast is een relevante mbo-opleiding belangrijk, maar wij investeren ook graag in jou. YOIN is onderdeel van jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout en biedt daarmee legio leer- en ontwikkelkansen. Dus wil je de overstap maken vanuit een andere sector? We maken graag kennis met je!