• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Contact
Ambulante begeleiding

Wanneer jongeren na hun 18de verjaardag voor het eerst zelfstandig gaan wonen kan het zijn dat zij nog wat ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat zij de vaardigheden nog niet hebben om hun woonruimte schoon en netjes te houden, om te gaan met buren, brieven te lezen en naar school, werk of de huisarts te gaan. Ook hebben deze jongeren vaak emotionele begeleiding nodig, zoals bij rouw en verlies. Wij bieden jongeren deze ambulante begeleiding, vanuit hun eigen woonruimte.Hulp aanvragen en meer informatie

Jongeren die bij ons wonen en vervolghuisvesting hebben gekregen kunnen gebruikmaken van de verlengde opvang van Nidos. In sommige gevallen is een beschikking vanuit de gemeente nodig voor extra begeleiding. Dat bespreken we met elkaar.

Wijkteams, jeugdbescherming en (huis)artsen kunnen de ambulante begeleiding aanvragen, via een mail naar aanmeldingen@entrealindenhout.nl. Artsen kunnen jongeren ook aanmelden via ZorgDomein.

Voor meer informatie kun je terecht bij het Entreeteam van entrea lindenhout, waar YOIN onderdeel van is. Bel hiervoor naar 088 356 30 00 of mail naar entreeteam@entrealindenhout.nl.